Детски Лайънс тенис турнир Кърджали 2014 година

На 8 ноември тенис кортовете в хотелски комплекс „Арпезос” в Кърджали бяха огласени от детски смях. Децата се радваха на Детски Лайънс тенис турнир Кърджали 2014 година. Събитието се провежда за втора година и както подсказва името му, се организира от Лайънс клуб в Кърджали с любезното съдействие на тенисклуб „Орфей“ и СОУ ”Отец Паисий”.
Тържеството откри директорът на СОУ „Отец Паисий” Златко Атанасов, който поздрави участниците и благодари на организаторите за техния принос при провеждането на спортния празник.

От името на Лайънс клуб Кърджали приветствие произнесе секретарят на клуба Никола Чанев. Той поздрави участниците и гостите и посочи, че турнирът е част от поетата от „лъвовете” инициатива „Достъпен спорт за всички”. В тази връзка са събрани и средства за изграждането на площадка за стрийтфитнес в град Кърджали. Очаква се да бъде открита през декември и ще бъде коледният подарък на Лайънс клуба към съграждани и гости на града. За тази и други иницитива на клуба може да научите на www.lions-kardzhali.org
След приветствията дойде ред и за истинската надпревара, в която се впуснаха над четиридесет деца в различни възрастови групи. Организаторите се бяха погрижили за малките. Имаше огромна торта, която младите тенис надежди „ометоха” за секунди. Всички участници и техните приятели получиха шапки и други сувенири с логото на Детски Лайънс Тенис Турнир Кърджали 2014.
Надпреварата продължи до късния следобед, а победителите бяха отличени с грамоти. И както обикновено се случва, такива се оказаха всички малчугани, които си тръгнаха въодушевени и заредени с много положителни емоции и обещанието да се завърнат догодина за новото издание на турнира.

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube